top of page

Läs min bok!

I februari tidigare i år släppte jag min första bok, en biografi om mig och min mamma Fia.


Min mamma levde med den kroniska lungsjukdomen cystisk fibros och var en stor inspirationskälla, både för mig och många andra. Under en CF-konferens 2006 i Köpenhamn föreläste hon om sitt liv samt om hur hon trots sin sjukdom alltid gjort sitt yttersta för att få uppnå sina drömmar. Hon pratade om sorg, lycka, frustration och kärlek.


Kort därpå blev hon ombedd att skriva en bok, men knappt två år senare gick hon bort i sviterna av CF. Jag bestämde mig snabbt för att jag en dag ville skriva det mamma aldrig hann med.


Kan hon - Kan jag, handlar om mammas liv och vår vardag. Hur vi fann styrka och om hennes livsfilosofi. Men det är också en historia om hur jag navigerat genom sorgen och hur man förvaltar minnet av någon man älskat, och älskar, så mycket.


Ni hittar boken i bokhandlar online, till exempel här hos Akademibokhandeln.


Senaste inlägg

Visa alla

Fredagslåten: Welcome to the Black Parade

Denna fredag tänkte jag presentera en låt som körde över mig som en ångvält förra sommaren. Av någon outgrundlig anledning var jag inte tuff nog att lyssna på My Chemical Romance tidigt 2000-tal. Så n

댓글


Recent Articles

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram
bottom of page