top of page

Fredagslåten: Welcome to the show

I helgen är det den pengastinna hopptävlingen Global Champions Tour i Stockholm, och det fick mig att tänka på en låt som jag hört under liknande evenemang som jag nyligen fick ny (för mig) information om. "Welcome to the show" är en låt som framförs av Adam Lambert – och Laleh, något som jag lärde mig i samband med P3 Musikdokumentärs senaste avsnitt med just Laleh. Där förklarades det bland annat att hon efter ett framträdande av låten med Adam Lambert i USA, förstod att hon absolut inte ville satsa på en internationell karriär. Hon trivdes så bra med att vara anonym utanför Sveriges gränser. Men hur som helst är det en grym låt som hon skrivit tillsammans med Ali Payami. Och trots att den nu har några år på nacken (den släpptes 2016) så är det en riktigt pampig låt för alla som drömmer om något stort. Den börjar försiktigt och flyter sedan ut i en stor refräng som styrs av beatet.


Den finns att lyssna på här.

Senaste inlägg

Visa alla

Fredagslåten: Welcome to the Black Parade

Denna fredag tänkte jag presentera en låt som körde över mig som en ångvält förra sommaren. Av någon outgrundlig anledning var jag inte tuff nog att lyssna på My Chemical Romance tidigt 2000-tal. Så n

Comments


Recent Articles

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram
bottom of page