top of page

Fredagslåten: I Lived

Till helgen är det dags för Lollapalooza på Gärdet i Stockholm. Det kommer flera internationella artister som Lizzo, The 1975, Lil Nas X, Mumford & Sons – och OneRepublic. Och de sistnämnda är jag lite extra peppad inför att se. Ryan Tedder är inte bara ett låtskrivargeni som skrivit låtar till artister som Ellie Goulding. Beyoncé och Ed Sheeran, han är också frontman i just OneRepublic. Som 90-talist tonsatte han mina tonår och han fortsätter att producera hits.


Låten "I Lived" finns med på albumet Native som släpptes 2013 och är ett spår som han har skrivit åt sin son. Den handlar om att leva livet till fullo och i musikvideon har han låtit ett ungt fan med lungsjukdomen Cystisk Fibros spela huvudrollen, samtidigt som man uppmanas att skänka pengar till forskning. Jag hoppas innerligt att Ryan Tedder väljer att inkludera låten under sitt framträdande i den svenska huvudstaden.


Låten hittar ni här.

Senaste inlägg

Visa alla

Fredagslåten: Welcome to the Black Parade

Denna fredag tänkte jag presentera en låt som körde över mig som en ångvält förra sommaren. Av någon outgrundlig anledning var jag inte tuff nog att lyssna på My Chemical Romance tidigt 2000-tal. Så n

Comentários


Recent Articles

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram
bottom of page