top of page

Fredagslåten: Drömfångaren

Daniel Adams-Ray tonsatte mina tonår, han fortsätter att utvecklas som artist och när han spelar på Gröna Lund i kväll är jag självklart på plats. Hans första succéalbum Svart, vit och allt däremellan innehåller bland annat superhiten Gubben i lådan. Men det finns en goding gömd på andra plattan (Innan vi suddas ut) som jag verkligen hoppas på att han spelar senare i dag. Låten heter Drömfångaren och framförs av just Daniel Adam-Ray och Organismen. Det släpptes 2014, men jag tycker att den med fördel även kan spelas sommaren 2023.

Senaste inlägg

Visa alla

Fredagslåten: Welcome to the Black Parade

Denna fredag tänkte jag presentera en låt som körde över mig som en ångvält förra sommaren. Av någon outgrundlig anledning var jag inte tuff nog att lyssna på My Chemical Romance tidigt 2000-tal. Så n

Comments


Recent Articles

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram
bottom of page