top of page

Fredagslåten: All I Have to Give

Det här inlägget skrivs från Esbo, en förort strax utanför Helsingfors. I kväll är det dags för den brittiska duon Hurts att göra sin näst sista spelning på en turné som varit lika hemlig som oklar. Theo Hutchcraft och Adam Anderson bildar bandet som blandar starka texter med stora melodier. År 2017 släppte de albumet Desire som skiljde sig något från deras tidigare verk. Sen blev tyst. Tre år senare släppte de skivan Faith, en samling som deklarerade att de båda varit igenom något mörkt och lyckats komma ut på andra sidan. De annonserade en turné – sen ställdes allt in. De förklarade att det dels berodde på att världen fortfarande var tidigt ute ur pandemin samt personliga omständigheter.


I början av året annonserade de på nytt att de skulle ut på turné. En turné som slutar med att de headlinear Kokkolan Viinijuhlat, men först ska de spela i Esbo under fredagskvällen. En låt jag hoppas på att höra, som de med största sannolikhet inte spelar är All I Have to Give. Duon har beskrivit att det är en låt de har svårt att framföra. Den handlar om att gå till roten av det onda och se sig själv för den man är. Och att det räcker gott och väl. Det är fin text ackompanjerad av Adam Andersons träffsäkra toner och pianospel.


Senaste inlägg

Visa alla

Fredagslåten: Welcome to the Black Parade

Denna fredag tänkte jag presentera en låt som körde över mig som en ångvält förra sommaren. Av någon outgrundlig anledning var jag inte tuff nog att lyssna på My Chemical Romance tidigt 2000-tal. Så n

Comments


Recent Articles

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram
bottom of page